URL: www.veldpoort.nl/?

Apotheek Veldpoort

Contact & Openingstijden>> 

Welkom op de website van de apotheek van Gezondheidscentrum Veldpoort. 
Voor de kerndisciplines van Gezondheidscentrum Veldpoort klik op een link hieronder: 

APOTHEEK  -  FYSIOTHERAPIE  -  HUISARTSEN  -  LOGOPEDIE  -  PODOTHERAPIE

Ons motto is: Samen werken, samen zorgen!

 

Apotheek Veldpoort is een apotheek gevestigd in het centrum van Enschede. Kenmerk van deze apotheek is de gemoedelijkheid en korte wachttijden. Apotheek Veldpoort is een onderdeel van de Samenwerkende Apotheken Enschede
 

LEVERINGSPROBLEMEN VALSARTAN

Lees in onderstaande link waarom er een leveringsprobleem is in heel Europa: https://www.knmp.nl/act…/nieuws/nieuws-2018/recall-valsartan  

Veel gestelde vragen:

  1. Is er direct gevaar voor de volksgezondheid? Nee! 

  2. Wat moet de gebruiker doen? Vooral niet massaal gaan bellen!  Er is totaal geen reden voor paniek. Als we eerst de mensen helpen die een baxtersysteem (Medicatierol) hebben dan diegene die geen voorraad meer hebben, en vervolgens de overige gebruikers, dan kunnen we iedereen makkelijk helpen.
  3. Ik heb nog voorraad, wat moet ik doen? De voorraad tabletten kunt u rustig doorgebruiken en u kunt nog even afwachten.
  4. Ik heb geen tabletten meer, wat nu?  Samen met uw (huis)arts gaan we maatwerk voor u leveren.
  5. Wat doen de apothekers van Apotheek Esmarke? De vier apotheken van de Samenwerkende Apotheken Enschede hebben honderden gebruikers die Valsartan gebruiken. Maandag 9 juli proberen de apothekers met de betrokken artsen afspraken te maken over een alternatief geneesmiddel. Met name voor patiënten die gebruiken maken van het baxtersysteem proberen we vóór a.s. dinsdag een oplossing te zoeken. Dit komt omdat we dinsdag de bestelling doen bij de baxterfirma, zodat we op tijd de nieuwe baxterrollen kunnen uitleveren.

 

 

Extra service met onze zelfbedieningsmachine 

 

ServiceRecept

We hebben de mogelijkheid om voor u de aanvraag van herhaalrecepten te regelen bij uw huisarts. Lees verder .....

 

Toestemming uitwisseling medicatiegegevens

Heeft u nog geen toestemming gegeven in de apotheek om uw medicatiegegevens uit te wisselen met de huisartsenpost, spoedpost van het ziekenhuis en andere (dienst)apotheken? Dat kan door in de apotheek een formulier in te vullen, maar dat kan ook online door hier te klikken.

 

Contracten met zorgverzekeraars 

Voor geneesmiddelen hebben we in 2018 met alle verzekeraars een contract.

 

Klachtenregeling

Apotheek Veldpoort is aangesloten bij de klachtenregeling van de beroepsorganisatie KNMP. Vanaf 1 januari 2017 is deze nog beter geregeld. Lees hier wat de klachtenregeling voor onze apotheek inhoudt.

 

Inloopspreekuur

De apothekers van Apotheek Veldpoort houden elke woensdag een inloopspreekuur. Eigenlijk zijn wij dagelijks beschikbaar voor gesprekken met de patiënt. Meld u bij de balie en één van de apothekers zal tijd voor u vrij maken.

 

Apotheek Veldpoort 
Cromhoffsbleekweg 2
7513 EW  Enschede
Tel: (053) 4347855
Fax: (053) 4361062
Email: apotheek@veldpoort.nl 

Route>>

Apothekers

Lilian (HJM) Engelbertink Msc.

drs. Mathijn (JA) Brummelhuis